ЖИТТЯ

На даху кількох енергоблоків Запорізької АЕС армія рф розмістила предмети, схожі на вибухівку

На даху кількох енергоблоків Запорізької АЕС армія рф встановила предмети, схожі на вибухівку. Президент України Володимир Зеленський не виключає, що росіяни готують новий теракт. Тому весь світ має усвідомити, що спільна безпека повністю залежить від глобальної уваги до дій ворога на станції. 

Про це пише Інформатор Дніпро з посиланням на вечірнє повідомлення Володимира Зеленського.

“На жаль, не було вчасної і масштабної реакції на теракт проти Каховської гідроелектростанції. І це може надихати Кремль на нове зло. Зупинити його – це обов’язок всіх у світі. Ніхто не може залишитись осторонь, бо радіація нікого не залишає осторонь” — йдеться у повідомленні.

Країна-терорист повинна чітко усвідомлювати, світ бачить, до яких сценаріїв вона готується. Володимир Зеленський акцентував, що радіація – це загроза для всіх у світі, і атомна станція повинна бути повністю убезпечена від будь-яких радіаційних інцидентів.

Раніше ми повідомили про те, що що треба мати у тривожній валізі для евакуації із зони радіаційної аварії. Також Запорізька АЕС знову втратила живлення з основної високовольтної лінії.

Софія Скорик

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас