ЖИТТЯ

70-річного мешканця Марганця затримали за вчинення домашнього насильства

У Марганці правоохоронці затримали 70-річного чоловіка. Місцевий мешканець систематично погрожував своїй дружині, принижував та залякував її.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

Впродовж року поліцейські декілька разів прибували за викликом жінки та складали адміністративні протоколи за ч. 1, 2 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також виписували терміновий заборонний припис.

Чоловік на шлях виправлення не став та продовжував знущатися з дружини. За результатами судово-психологічної експертизи, його дії призвели до наявних тривалих психологічних страждань у жінки. 26 червня домашньому «тирану» слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання до двох років позбавлення волі.

Якщо ви стали жертвою домашнього насильства з боку ваших близьких родичів: батьків, чоловіка, дружини, брата, дітей – одразу звертайсь на лінію «102». Не замовчуйте та не давайте кривднику знущатися з вас фізично та психологічно. Якщо ви стали свідком насильства – не будьте байдужими. Відповідно до ст. 28 Конституції України «Кожен має право на повагу до його гідності».

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині потяг на смерть збив чоловіка. Також у селі під Нікополем рятувальники дістали тіла двох чоловіків з колектору для жмиху.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас