ЖИТТЯ

У поліції показали як виглядає місце ворожого ракетного удару у Дніпрі

Вночі, 24 червня, ворог вкотре поцілив по Дніпру та влучив по оселях мирних жителів. Серед постраждалих людей є діти, які мирно спали у своїх будинках.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

В результаті ракетної атаки у приватному секторі міста виникла пожежа, яку рятувальники загасили. Були знищені та пошкоджені приватні будинки, господарські споруди. Понівечені майже два десятки авто та газогін.

На місці ракетної атаки по цивільній інфраструктурі працюють дві слідчо-оперативні групи у повному складі, а також залучені 15 слідчих, 6 оперативних співробітників та 5 дільничних офіцерів. Поліцейські, рятувальники та всі профільні служби збирають речові докази та встановлюють остаточні наслідки обстрілу.

Скоєні військовими рф злочини ретельно документуються за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У поліції показали як виглядає місце ворожого ракетного удару у Дніпрі

У поліції показали як виглядає місце ворожого ракетного удару у Дніпрі

Раніше ми повідомили про те, що через ранковий обстріл Нікополя загинув 70-річний чоловік. Також ворог атакував Нікополь з важкої артилерії, постраждав 67-річний чоловік.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас