ЖИТТЯ

Загарбники намагались вдарити “Кинжалами” по дамбі у Кривому Розі – Михайло Подоляк

Сьогодні вночі загарбники атакували Криворіжжя “Кинжалами”. Ворожі ракети влучили по Лозуватській громаді Криворізького району. 

Про це повідомляєІнформатор посилаючись на повідомлення Радника керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

Відомо що ракети були випущені з акваторії Азовського моря. Внаслідок обстрілу пошкоджено 10 приватних житлових будинків, господарча споруда, 2 гаража, 2 автомобіля, газопровід, водогін, лінії електропередачі.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter зазначив, що російська ракета “кинжал” була спрямована по дамбі Кривого Рогу. Крім того, за його словами, наразі росіяни продовжують мінувати Запорізьку АЕС, включно з охолоджувальними басейнами.

“Росія не здатна втримати Енергодар у середньостроковій перспективі, а тому розглядає масштабний теракт на ЗАЕС для зупинки українського контрнаступу та створення безлюдної санітарної сірої зони, зафіксованої на наступні роки, як частину територіального статус-кво без припинення вогню. До цієї стратегії належать і спроби ударів “Кинджалів” по дамбі в Кривому Розі”, – написав він.

Раніше ми повідомили про те, що робити під час можливої радіаційної аварії. Також загарбники продовжують нищити інфраструктуру Енергодара й обкрадати квартири місцевих.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас