ЖИТТЯ

У Нікопольському районі затримали 22-річного наркозбувача

На Нікопольщині затримали 22-річного наркозбувача. Мешканець сусідньої області знаходив клієнтів через інтернет-чат, а після отримання коштів – залишав закладки із психотропною речовиною «PVP».

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

В ході санкціонованого обшуку за його місцем проживання слідчі виявили електронні ваги, 32 сліп пакети та 2 великих пакети з кристалічною речовиною. Психотропи вилучили та направили на експертне дослідження.

Було встановлено, що зловмисник купував психотропи через інтернет та отримував у відділеннях пошти. Потім фасував їх та залишав згортки в обумовленому місці, про що повідомляв клієнтів. Кошти отримував на банківську картку.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 38-річний чоловік, під час сварки, вдарив ножем у груди знайомого. Також про те, що російський олігарх постачав з Дніпропетровщини до рф титанову сировину для виробництва «Калібрів».

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас