ЖИТТЯ

Вилучено понад 3500 рослин конопель: на Дніпропетровщині затримали чотирьох чоловіків

На Дніпропетровщині затримано та повідомлено про підозру чотирьом чоловікам за фактами придбання, зберігання вибухових речовин без передбаченого законом дозволу та незаконного придбання, зберігання, збут особливо небезпечного наркотичного засобу. Вони налагодили незаконну схему одержання прибутку від обігу наркотиків на території області.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

Чоловіки вирощували рослини конопель на земельних ділянках за місцем мешкання. У подальшому виготовлений товар зберігали у гаражних приміщеннях та збували методом «із рук в руки». Оплату за «товар» від покупців приймали на банківські картки та готівкою.

У ході спецоперації було проведено 26 санкціонованих обшуків, вилучено понад 3500 рослин конопель, насіння, 8,5 кілограмів канабісу, обладнання для фасування, патрони, гранати, зброю, мобільні телефони, грошові кошти та автомобілі. Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 2,5 млн грн.

Наразі підозрюваних затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Також вирішується питання про накладення арешту на їхнє майно.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині затримали співробітника «Укрзалізниці» який здавав ворогу дані про ЗСУ. Також читайте про те, що мешканець Нікопольського району здавав ворогу позиції ЗСУ.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас