ЖИТТЯ

Згоріли пять мікроавтобусів: у Кривому Розі надзвичайники ліквідували велику пожежу

17 червня, о 1:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на мікрорайоні 7 Зарічний Покровського району міста Кривий Ріг, горять автомобілі. За вказаною адресою було направлено криворізьких вогнеборців у складі двох відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що на тимчасовій зупинці горять п’ять мікроавтобусів. Вогонь перекинувся на дах чотирьох поверхової неексплуатуємої будівлі. Через велику площу пожежі, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення щодо залучення до місця виклику додаткових сил та засобів для ліквідації займання.

Внаслідок пожежі знищено 5 мікроавтобусів. Пошкоджено дах неексплуатуємої будівлі та 2 транспортних засоби. Загальна площа пожежі склала 200 квадратних метрів .

Займання локалізовано о 3:01 та ліквідовано о 3:31. Внаслідок події загиблих та травмованих немає. До ліквідації пожежі залучено 16 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що у селищі Червоногригорівка під час пожежі виявили тіло жінки. У Марганці під час пожежі врятували жінку та чоловіка.

У Кривому Розі надзвичайники ліквідували велику пожежу

У Кривому Розі надзвичайники ліквідували велику пожежу

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас