ЖИТТЯ

До Нікополя завітали міжнародні та українські ЗМІ

Журналісти зарубіжних та українських ЗМІ продовжують розповідати про Нікополь та незламний характер його людей, що живуть більше року під майже щоденними обстрілами. Цього тижня у місті побували журналісти France 24, Radio France, Libération – (Франція), Berlingske (Данія), Donbas Frontliner, телеканалу 1+1, телеканалу “РАДА”, телеканалу “Freeдом”, Welt (Німеччина).

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Ворожі обстріли – це найбільша і найстрашніша проблема у місті зараз. Через них за рік загинуло 16 мирних мешканців. Були випадки коли люди гинули просто на вулиці. Багато нікопольців через обстріли втратили своє житло.

Питання журналістів під час інтерв’ю також стосувались не тільки безпекової ситуації, а й дій місцевої влади у зв’язку зі зневодненням Каховського водосховища. Є підтримка обласної та державної влади. Розгортають пункти видачі питної води. Зараз у місті діють 25 пунктів. Робиться все належне, аби забезпечити потреби нікопольців. Журналісти побували у пунктах видачі води, лікарні, де мали нагоду поспілкуватися з місцевими мешканцями та очевидцями подій.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі від російських снарядів загинув чоловік та поранено жінку. Також вночі ворог обстріляв Марганецьку громаду.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас