ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині викрили чергового агента фсб рф, який збирав данні про ЗСУ

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили ще одного агента фсб рф, який збирав розвіддані про Сили оборони України. Чоловіку повідомили про підозру у державній зраді.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення офісу Генерального прокурора.

За даним слідства, чоловіка який неодноразово поширював антиукраїнські коментарі в одному із прокремлівських Telegram-каналів, завербували спецслужби рф. Він створив декілька анонімних акаунтів в месенджері, через які отримував завдання на проведення підривної діяльності проти України.

Серед таких завдань було встановлення координат розташування місць дислокації підрозділів Збройних Сил України у Дніпрі та Новомосковську, фото та відеофіксація їх локації і прилеглої місцевості. В подальшому він мав передавати данні представнику спецслужб рф. За виконання завдань він отримував грошову винагороду.

В ході спецоперації правоохоронці затримали його під час виконання одного з таких завдань. Під час обшуку за місцем його проживання виявлено мобільний телефон і комп’ютер з доказами злочинної діяльності. Наразі суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині заарештували майно російського депутата на 180 мільйонів гривень. Також мешканець Дніпропетровщини фіксував прольоти української авіації та передавав інформацію співробітнику фсб.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас