НОВИНИ

На Дніпропетровщині прокурорів підозрюють у притягненні до відповідальності невинуватої особи

Одного з заступників керівника і прокурора окружної прокуратури Дніпропетровської області підозрюють у підробці доказів та притягненні до кримінальної відповідальності невинуватої особи. Вони штучно створили докази обвинувачення, через що невинувату особу притягнули до кримінальної відповідальності за незаконне виготовлення та реалізацію слабоалкогольних напоїв під виглядом сидру.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро та сайт НАБУ.

Також до цього був залучений і адвокат. Його НАБУ і САП викрили “на гарячому” у травні цього року. Він і домовлявся з прокурорами про “потрібні” дії. Йому також повідомили про підозру.

Дії адвоката кваліфіковані за частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 27, частиною 3 статті 369, частиною 3 статті 27, частиною 2 статті 28, частиною 2 статті 372 ККУ. Заступника прокурора окружної прокуратури – частиною 5 статті 27, частиною 2 статті 28, частиною 2 статті 372 ККУ, прокурора –  частиною 2 статті 28, частиною 2 статті 372 Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про загибель 2-річної дитини та 22 поранених у Підгородному. Поліцейський з Дніпропетровщини вкрав речові докази та здав їх в ломбард.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас