ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині двоє чоловіків до смерті побили знайомого металевою палицею

У Дніпрі двоє чоловіків побили знайомого. Нападники завдали чоловікові численні удари по голові та тілу палицею та ногами.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 26 травня близько 6:20. Тіло чоловіка з численними тілесними ушкодженнями виявила місцева жителька.

Правоохоронці встановили, що під час сварки чоловіки побили знайомого ногами та металевою палицею. Після нападу пішли з місця злочину. Внаслідок численних тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

Поліцейські затримали зловмисників. Ними виявилися 37- та 61-річні місцеві жителі. Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 26 травня зловмисникам повідомили про підозру за п. 12  ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині жінка впала з 5-го поверху разом з балконом. Також в нашій області затримали групу вимагачів так званого «смотрящого» за Кривим Рогом.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас