ЖИТТЯ

У Нікополі та приміських селах проведуть хлорування води

У період з 8:00 2 червня до 21:00 3 червня 2023 року, проведуть дезінфекцію на водопровідних мережах і спорудах Нікополя, а також в селах: Кам’янське, Приміське, Південне, Чкалове та Олексіївка. Під час хлорування воду перекривати не будуть. Тому, на вказаний період заборонено використовувати воду для питних потреб, бо вона буде з підвищеною дозою хлору.  

Про це Інформатору повідомили в КП «Нікопольводоканал». Комунальники просять вибачення за тимчасові незручності.

З 8:00 2 червня до 21:00 години 3 червня вода подаватиметься з підвищеною дозою хлору під тиском. Звертаємо особливу увагу мешканців, що на даний період користування водою для питних потреб суворо заборонено.

Мешканців просять завчасно зробити запаси води для користування на період часу з 8:00 години 2 червня до 21:00 години 3 червня.

В період проведення дезінфекції можливе зниження тиску води на верхніх поверхах багатоповерхових будинків. Для забезпечення ефективності дезінфекції водопровідних мереж та попередження засмічення фільтрів приладів обліку водоспоживання не рекомендується відкривати крани подачі холодної води з 8:00 2 червня до 20:00 години 3 червня.

З 20:00 3 червня 2023 року необхідно відкрити крани, вентилі та інші запірні пристрої, для скиду через внутрішні мережі залишкової хлорної води.

З 21:00 години 3 червня питне водопостачання буде відновлено.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас