ЖИТТЯ

Викрали 700 тисяч: у Дніпропетровській області двоє чоловіків обікрали військовослужбовця

На Дніпропетровщині двоє чоловіків викрали у військовослужбовця 700 тисяч гривень. Вони познайомилися з військовим у хостелі та колі він ліг відпочивати, скористалися його мобільним телефоном та через онлайн-банкінг здійснили крадіжку коштів.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

12 травня до поліції надійшло повідомлення від військового, що у нього з картки викрадено 700 тисяч гривень. Правоохоронця з’ясували, що зловмисники перевели частину грошей на свої банківські картки, іншу частину витратили на купівлю товарів в інтернет-магазинах.

Оперативники Дніпровського районного управління поліції спільно з працівниками кримінального аналізу розшукали підозрюваних. Ними виявилися жителі смт. Іларіонове віком 31 та 40 років. Під час слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили у фігурантів мобільні телефони, золоті прикраси, чеки на придбання товарів, банківську картку.

У Дніпропетровській області двоє чоловіків обікрали військовослужбовця

У Дніпропетровській області двоє чоловіків обікрали військовослужбовця

Прикраси вилучили у злочинців

Прикраси вилучили у злочинців

15 травня чоловікам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 28-річний чоловік допомагав “косити” від армії за 4500 доларів США. Також мешканець Нікополя організував шахрайську схему заволодіння коштами ВПО.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас