ЖИТТЯ

Будинок здригнувся від вибуху: уламок російської ракети пробив дах чотирьохповерхового будинку у Дніпрі

В ніч на 9 травня  ворог вчинив масовану атаку на область. Вiйськовi з повітряного командування «Схiд» збили всi 8 ракет. Уламки однієї впали на чотириповерховий будинок у Дніпрі. Пошкодили дах та перекриття кількох квартир. Вибухотехніки знешкодили бойову частину крилатого «металобрухту». Господарі понівечених квартир розбирають завали у потрощених кімнатах.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОДА.

Дніпрянка Марія розповіла, що «прилетіло» після десятої вечора. Вона разом із чоловіком, бабусею та котом були вдома. Все сталося дуже швидко.

«Уламки пробили дах будинку. В нашу квартиру залетіли по діагоналі та протаранили кімнату. Далі впали до сусідів поверхом нижче. Нас з чоловіком накрило шафою. Бабусі пощастило. Вона була в дальній кімнаті, її не зачепило. Лише вийшла і запитала, що сталося», – сказала Марія.

Уламок російської ракети пробив дах чотирьохповерхового будинку у Дніпрі

Уламок російської ракети пробив дах чотирьохповерхового будинку у Дніпрі

Жінка отримала поранення. Та, на щастя, несерйозне: гематома на голові, садна, забої. Медики вже відпустили пацієнтку на амбулаторне лікування.

Сусід з квартири навпроти В’ячеслав згадує, що пролунав гучний вибух. Будинок буквально здригнувся. Втім хлопець не одразу зрозумів, що трапилося.

«Вийшов, побачив перелякану сусідку, запитав, чи всі живі-здорові. Покликав до себе – вмитися, прийти до тями. Далі пішов по іншим сусідам – питати, чи не потрібна допомога», – сказав В’ячеслав.

А ось мешканець цього ж будинку Юрій допомагав працівникам поліції і рятувальникам евакуйовувати людей з під’їздів.

«Частина збитої ракети потрапила до сусідів, які у мене за стінкою. Пощастило, що будинок міцний, витримав. Допомогти людям – це був мій громадський обов’язок. На другому поверсі бабуся старенька мешкає. Я одразу зателефонував її доньці. Аби забрала маму», – розповів чоловік.

Пошкоджено дах та перекриття кількох квартир

Пошкоджено дах та перекриття кількох квартир

Постраждала жінка

Постраждала жінка

Раніше ми повідомили про те, що 9 травня вночі ворожі війська гатили по житлових будинках Нікопольського району. Також на Дніпропетровщині правоохоронці викрили чоловіка на поширенні комуністичної пропаганди.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас