ЖИТТЯ

Мешканка Нікополя відсвяткувала 100-річний ювілей

5 травня 2023 року свій 100-й День народження відсвяткувала мешканка Нікополя Ганна Сафонівна Шпунт. Ювілярку привітали зі святом, вручили квіти, вітальний лист та солодкий подарунок.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міськради.

Своє життя Ганна Сафонівна пов’язала з освітою. Спочатку працювала вчителем молодших класів, а потім закінчила інститут іноземних мов у Києві і почала викладати німецьку мову в восьмирічній школі в селі Запорізькому Дніпропетровської області.
Крім того, жінка вела гурток хору. На всі свята в клубі організовували концерти і на радість односельців кожного разу обов’язковим номером святкової програми був виступ її вихованців.

Ганна Сафонівна пригадала, як дружньо жили люди раніше. Під час другої світової війни було зруйновано будинок, в якому жила її родина. Відновити його допомагали всім селом. Ганна Сафонівна народила трьох дітей. Зараз у довгожительки вже є шість внуків, шість правнуків та одна праправнучка. З 2004 року жінка живе в Нікополі.

На запитання в чому секрет довголіття, Ганна Сафонівна відповіла, що долати складні життєві обставини допомагала любов до співу. Ювілярка співає й зараз, а якщо забуває якійсь слова пісні, то починає читати вірші.

Раніше ми повідомили про те, що громада Нікополя передала військовим ще одну автівку. Також Нікополь відвідав Посол Франції в Україні, Етьєн де Понсен.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас