ЖИТТЯ

В Україні посилять контроль за складанням іспиту на права

За складанням іспиту будуть спостерігати камери “без сліпих зон”. Ними облаштують автомобілі для практичної частини. До кінця року планується встановити 150 панорамних камер, які зможуть показувати весь салон – і учня, і інструктора, і планшет, і можливі порушення.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення Інформатор Дніпро.

Камерами також обладнають і класи, в яких майбутні водії складатимуть теоретичну частину іспиту. Вони ідентифікуватимуть обличчя студента. Окрім цього, машини планують обладнати трекерами з визначенням маршруту руху. Під час складання іспиту здійснюватиметься аудіозапис з салону. Цифровізація послуг, на думку Клименка, зменшить контакт працівників сервісного центру з громадянами.

А це своєю чергою зведе корупцію до мінімуму. Міністр наголошує: головне – прозорість складання іспиту, а не відвідування школи. До людей з інвалідністю мобільні сервісні центри виїжджатимуть до того чи іншого населеного пункту.

Весь персонал сервісного центру перевірять на благонадійність. Частину менеджмента змінять. А в тих сервісних центрах, які залишаться працювати на кінець року, хочуть бачити саме людей, на яких скарг немає.

Раніше ми повідомили про те, що в Україні запрацював Єдиний реєстр зниклих безвісти осіб. Також жителі Нікополя і району можуть безкоштовно скористатися послугами «Восток SOS».

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас