ВЛАДА

Допомагають з виїздом і пошуком прихистку: жителі Нікополя і району можуть безкоштовно скористатися послугами

З початку повномасштабного вторгнення росії команда «Восток SOS» евакуювала понад 30000 мешканців прифронтових територій. 3000 з них — маломобільні особи або люди з інвалідністю. Наразі благодійники завітали до нашого міста та пропонують допомогу населенню.

Про це повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Інформатор.

Євген Євтушенко зустрівся з представниками благодійного фонду «Восток-SOS» Іллею Пришедько та Тетяною Адвена. Вони безплатно допомагають не лише із виїздом, а й з пошуком прихистку. У разі потреби евакуаційний екіпаж допомагає забрати навіть домашнього улюбленця.

Не менш важливими напрямками роботи фонду є правова допомога та збір і документування фактів порушень прав людини і гуманітарного права, що були скоєні ворогом на території України.

Благодійники пропонують допомогу населенню

Благодійники пропонують допомогу населенню

Жителі Нікопольського району сьогодні мають можливість скористатися повним спектром послуг фонду. У разі потреби у евакуації, гуманітарній, юридичній та психологічній допомозі звертайтеся на “гарячу лінію” за номерами:

  • 0 (800) 33-26-14 (безкоштовно);
  • Viber: +38 (099) 710-48-72, +38 (099) 311-53-14;
  • Telegram: +38 (096) 108-60-48.

Раніше ми повідомили про те, що громади Дніпропетровщини отримають допомогу від «U-LEAD» для відновлення зруйнованого ворогом. За березень гуманітарну допомогу отримало понад 50 тисяч мешканців Нікополя. Також читайте, як отримати допомогу від держави сім’ям загиблих через війну. Мешканцям Червоногригорівки видаватимуть гуманітарну допомогу 2 травня.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас