ЖИТТЯ

“Якби був у кімнаті, залишився б живим”: подробиці загибелі мешканця Нікополя

Вдень росіяни накрили Нікополь вогнем ствольної артилерії. Поранення отримали двоє людей. Окрім того, загинув чоловік.  

Про це повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Інформатор. Він висловив співчуваю родині загиблого та скорішого одужання пораненим.

Він окремо зупинився на обставинах загибелі мешканця Нікополя 1975 року народження. Під час обстрілу він перебував на балконі квартири, спостерігав за подвір’ям та під час вибуху артилерійського боєприпасу поряд з будинком, отримав смертельне поранення грудної клітки. У випадку знаходження в глибині кімнати чоловік залишився б неушкодженим.

“Нагадаю, що звуки вибухів або попередження про можливий обстріл є вагомою причиною щоб залишити вулиці, відійти від вікон, покинути останні поверхи та кімнати, зовнішні стіни яких знаходяться в напрямку ворожих позицій. Це важливо!”, – пояснює Євген Євтушенко.

Жителів прибережних територій просять провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Наостанок голова Нікопольської РВА побажав тихої ночі, а ворогам справедливого покарання.

Раніше ми показали наслідки вечірнього обстрілу Нікополя. Двічі за добу ворожа артилерія поцілила по Нікополю і Червоногоригорівській громаді.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас