ЖИТТЯ

Мешканці Нікополя та області можуть поскаржитися на завищену ціну продуктів

У Дніпропетровській області працює Комісія зі стабілізації цін на споживчому ринку. Це означає, що кожен з нас може повідомили про завищені ціни на основні продукти. 

Про це повідомляє Держпродспоживслужба, передає Інформатор.

Завдання комісії –  виявлення недобросовісних підприємців, що нехтують законодавством та допускають порушення порядку формування, встановлення та застосування державних регульованих цін на соціально значущі товари, а саме хліб, крупи, цукор, борошно, олія, масло вершкове, молоко, яйця та м’ясо птиці.

Повідомляти про необґрунтовано завищені ціни можна на “гарячу лінію” Дніпропетровської обласної військової адміністрації за телефоном: 0 (800) 50-56-00.

Також звернення скарги на підвищення цін від громадян приймаються Головним управлінням Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області. Сповістили можна письмово за адресою: вул. Філософська, 39-А, м. Дніпро, 49006, а також на електронну пошту: info@dp.dpss.gov.ua.

Раніше ми повідомили про те, що шахраї поширюють новий фейк про виплати грошей від Червоного Хреста. У Нікополі видають гуманітарну допомогу за квітень. На Дніпропетровщині родинам загиблих цивільних передбачена матеріальна допомога: як отримати.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас