ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині відшукали п’ятьох дітей, які заблукали на острові

25-го квітня, о 22:48, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що п’ятеро дітей загубились та не в змозі самостійно повернутися до берега. Подія сталася на острові Самарський Слобожанської селищної територіальної громади Дніпровського району.

До місця виклику негайно відправились водолази-рятувальники та правоохоронці. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України, передає Інформатор.

По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що діти віком від 10 до 13 років знаходяться на острові «Самарський». Візуальний контакт було складно знайти, адже заважав густий покрив комишу на прибережній зоні. Було прийнято рішення розділитися рятувальникам та працівникам поліції для більш детального та швидкого пошуку заблукалих.

Завдяки швидким діям, дітей знайдено та переведено через місток до берега. Підлітків оглянули працівники екстреної медичної допомоги, стан дітей – задовільний. Деталі події встановлюють правоохоронні органи.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 10-річний хлопчик катався на горці та розірвав селезінку. У Кам’янському17-річна дівчина хотіла втекти від батьків через вікно та впала з 3-го поверху.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас