ЖИТТЯ

Погода на 20 квітня: у Нікополі буде йти дрібний дощ

З ранку до самого вечора у Нікополі небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буде північного-східного та східного напрямку, до 4 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +11 °С. Вранці буде +10 °С. Вдень очікується +11… +14 °С, а ввечері синоптики прогнозують +13… +12 °С.

Схід сонця 20-го квітня можна зустрічати о 5:42, а захід сонця чекатиме о 19:40. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 1898-му: тоді вона була 29,5 градусів тепла. А найхолодніше було у 1895-му: — 3,7 градусів.

20 квітня відзначається день пам’яті святого мученика Руфина, диякона і діви Акиліни і з ними 200 воїнів. Якщо на Акулину дощ, то ярові будуть погані, а калина вродиться хорошою. З цього часу з’являються перші гриби – сморчки. Наші пращури на Акиліну спостерігали за небом: якщо на ньому було багато зірок – це обіцяло хороший врожай грибів і ягід.

Анна Томылова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас