ЖИТТЯ

Перевіряють телефони та квартири: загарбники влаштовують на вулицях Енергодару жорстокі обшуки

Мешканців Енергодару попереджають про можливу небезпеку. Загарбники почали влаштовувати жорстокі перевірки як на вулицях так і у квартирах енергодарців.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення міського голови Енергодару Дмитра Орлова.

Військові рф все частіше влаштовують на вулицях жорсткі перевірки, заходять і в квартири. Відбувається це за списками так званих «неблагонадійних», та час від часу окупанти відпрацьовують місцевих мешканців вибірково.

Особливу зацікавленість викликають люди з українськими паспортами. Оскільки таких в Енергодарі більшість, то і перевірки іноді носять масовий характер. Загарбники перевіряють телефони на наявність українських каналів, патріотичних світлин тощо. Вимагають відкривати та показувати соціальні мережі. Вибірково читають переписку.

Останнім часом присіпуються до додатків українських банків, адже гривню вони називають «іноземною валютою» і підозрюють всіх та кожного в здійсненні «незаконних валютних операцій». Особливо часто такі рейди відбуваються біля міського ринку, де вештається чимало озброєних військових.

“Напруження серед окупантів та колаборантів буде все більше зростати. Зворотній відлік до деокупаціі Енергодара почався, і рашистам це добре відомо. Звір, якого заганяють в глухий кут, може стати агресивнішим. Зараз особливо дбайте про власну безпеку і ретельно перевіряйте вміст своїх гаджетів.”,ь- пише міський голова Енергодару.

Раніше ми повідомили про те, що СБУ повідомила про підозру очільнику ЗАЕС, який від’єднав станцію від енергосистеми України. Мешканцям Енергодару роздають листівки з закликом евакуювати дітей до Криму.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас