ЖИТТЯ

Небезпека існує 24/7: жителів Нікополя і району просять менше бувати на вулиці

Останні дні у Нікополі і районі обстріли стали більш інтенсивними. Росіяни знову задіяли РСЗВ та перейшли до тактики денних атак, які можуть розпочатись будь-яку хвилину. Пам’ятайте: допоки на протилежному березі перебувають окупанти – небезпека існує 24/7.

Про це зранку повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Інформатор.

Сьогодні, 19 квітня, близько семидесяти боєприпасів РСЗВ та ствольної артилерії упали на прибережні території Червоногригорівської ТГ. Обійшлось без жертв.  Пошкоджено приватне підприємство та понад три десятки панелей сонячної електростанції. В межах інших громад день минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Наразі, частина з вас чує вибухи, які лунають з інших територій, пояснює Євтушенко. В районі, як і на території області, триває повітряна тривога у зв’язку з можливим використанням росіянами БпЛА.

“Найближчий тиждень прошу вас, за можливості, уникати відкритих місць та перебувати в будівлях. Ніч жителів прибережних територій прошу провести в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання”, – написав голова НРВА.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі минулося без постраждалих, сказав мер у вечірньому зверненні. Захищаючи Україну загинув 45-річний воїн з Нікополя. Прокуратура почала розслідування обстрілу Червоногригорівської громади.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас