ЖИТТЯ

Погода у Нікополі на Великдень: коли очікувати потепління

16 квітня в Нікополі та області, за прогнозом Укргідрометцентру, хмарно та прохолодно. Сонце з’являтися, але ненадовго.  За прогнозами синоптиків, опадів не очікується. Максимальна швидкість вітру сягатиме 11 метрів за секунду. Сонце з’являтися ненадовго.  

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на gismesteo.ua.

О шостій ранку стовпчики термометрів показували +6, а о дев’ятій – +7. Вдень потеплішає до 13 градусів з позначкою “плюс”. Увечері, близько 21:00, на термометрах побачимо 11° тепла.

Схід сонця 16-го квітня можна зустрічати о 5:49, а захід сонця чекатиме о 19:34. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 1972-му: тоді вона була 27 градусів тепла. А найхолодніше було у 1898-му: — 5,4 градусів.

Коли в Україні чекати на потепління

Весна ще не радувала українців справжнім темлом, але чекати лишилося недовго. Синоптикиня Наталя Діденко повідомила, що вже у вівторок, 18 квітня, в Україну прийде справжня весна.

Народні прикмети на 16 квітня

Наші предки помітили, якщо в перший день Воскресіння Христового  йде дощ, то дощовим буде останній місяць весни. А опади протягом святого тижня до врожаю жита. Також існує прикмета – якщо на Великдень ніч була зоряною, то кури будуть добре нестися.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас