ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині водій Skoda вилетів у річку та потонув

14 квітня, о 23:03, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від співробітників поліції про те, що в селі Вовчанське Синельниківського району, легковий автомобіль злетів з дороги та впав у річку Вовча. Водій самостійно вибрався з автомобіля, почав плити до берега та зник під водою.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

За повідомленням направлено рятувальників селища міського типу Васильківка у складі чергового відділення. По прибуттю співробітники ДСНС попередньо встановили, що під час руху по автошляху водій легкового автомобіля «Skoda Octavia» не впорався з керуванням та з’їхав у річку. Транспортний засіб знаходився 30 метрів від берега на глибині 3 метри.

Тіло водія виявлено на поверхні води в 10 метрах від берега. Рятувальники разом зі співробітниками Поліції власноруч доправили до берега загиблого чоловіка, 1959 року народження.

Обставини події встановлюють правоохоронні органи. До робіт залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що в Дніпропетровській області встановлено третій рівень небезпеки через затоплення. На Дніпропетровщині 3-річна дитина впала з вікна на п’ятому поверсі.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас