ЖИТТЯ

Відрізали голову та знущались: загарбники жорстоко стратили бійця ЗСУ

Російські загарбники вкотре продемонстрували своє дикунство та нелюдську жорстокість. Ввечері, 11 квітня, вони оприлюднили в соцмережах відео страти українського військового. Де саме відбулася показова страта наразі невідомо.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Заради розваги окупанти відрізали голову полоненому бійцю. Де саме відбулася ця показова страта наразі невідомо. Також немає даних про особу вбитого захисника.

“Нічого особливого, просто хохлу із нацбату відрізали голову. Покласти її в мішок і відправити комбату”, – прокоментували фото російські найманці.

На воєнний злочин, який вчинили рашисти, відреагував керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. Він написав, що за все скоєне буде відповідь і відповідальність.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування цього воєнного злочину за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

«Ми знайдемо цих нелюдів. Якщо треба буде – дістанемо всюди, де б вони не були: з-під землі чи з того світу. Але за скоєне вони точно понесуть покарання», – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що з ворожого полону повернувся мешканець Покрова, що обороняв Маріуполь. На Дніпропетровщині нагородили захисників, які утримували Бахмутський напрямок.

Юлія Дюдюн 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас