ЖИТТЯ

У Нікополі тривають пошуки зниклого безвісти 76-річного чоловіка

У Нікополі тривають пошуки безвісно зниклого 76-річного Володимира Пчельникова. 24 березня, близько 13:00 чоловік вийшов зі своєї квартири на вулиці Отаманській та до теперішнього часу не повернувся.

Востаннє пенсіонера бачили 24 березня. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

Станом на 10 квітня чоловіка не знайдено. Уважно подивіться на фото – якщо ви бачили цього чоловіка, або вам відома будь-яка інформація про місце перебування Володимира Пчельникова, телефонуйте до поліції: (095) 075-07-90 або на лінію “102”.

Розшукується Володимир Пчельников

Розшукується Володимир Пчельников

Прикмети: на вигляд 75 – 80 років, зріст 170 – 175 см, худорлявої статури, волосся довге сиве, має проблеми з пам’яттю, погано орієнтується в просторі.

Був одягнений в чорну кепку, довге пальто темно сірого кольору, брюки чорного кольору, зимові ботинки темного або коричневого кольору.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі та Марганці патрульна поліція запрошує на службу до своїх лав. Також читайте про те, що поліцейські Дніпропетровщини видворили громадянку рф з України.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас