ЖИТТЯ

Погода на 3 квітня: у Нікополі буде злива майже весь день

У Нікополі протягом усього дня погода буде похмурою. Ввечері сильний дощ, який йтиме майже весь день, поступово слабнучи, припиниться.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буде східного, південно-західного та західного напрямків до 6 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +7 °С. Вранці буде +8… +7 °С. Вдень очікується +7… +8 °С, а ввечері синоптики прогнозують +10… +9 °С.

Схід сонця 3-го квітня можна зустрічати о 6:15, а захід сонця чекатиме о 19:16. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 1975-му: тоді вона була 28,4 градусів тепла. А найхолодніше було у 2004-му — 7,2 градусів.

3 квітня відзначається день пам’яті святого Кирила, єпископа Катанського. У народі святого називали Кирило – дери полоз. Так названий день за те, що у цей час псуються дороги і їздити на санях у минулі часи було проблематично. Якщо у цей день при сході сонця у небі спостерігаються червоні кола, то рік обіцяє бути врожайним. З цього часу починають набухати бруньки смородини. З’являються білі плиски.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас