ЖИТТЯ

Мешканка Марганця у соціальних мережах виправдовувала збройну агресію рф

Троє мешканців Дніпропетровщини виправдовували збройну агресію рф. Зловмисники розповсюджували у соц-мережах антиукраїнський контент. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення офіса генерального прокурора.

За даними слідства, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну проросійськи налаштований мешканець міста Синельникове у забороненій соцмережі розміщував публікації, які містять заклики до підтримки рішень та дій держави-агресора.

Також житель Новомосковського району та мешканка Марганця поширювали антиукраїнський контент у соціальних мережах. Вони неодноразово розповсюджували відеоматеріали та публікації, спрямовані на виправдовування збройної агресії РФ, глорифікацію російських військових.

Під час обшуку за місцем мешкання підозрюваних вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Раніше ми повідомили про те, що 28 березня, СБУ провела обшуки в одному з обласних медичних закладів, у зв’язку з цим анонсовано кадрові зміни в системі охорони здоров’я області. На Дніпропетровщині двоє чоловіків та жінка підробляли медичні документи для ухилянтів.

Троє мешканців Дніпропетровщини виправдовували збройну агресію рф

Троє мешканців Дніпропетровщини виправдовували збройну агресію рф

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас