ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині у 36-річного чоловіка вилучили 350 кущів конопель

У Кривому Розі поліція затримала 46-річного місцевого мешканця, який обладнав теплиці для вирощування конопель. Всього було вилучено понад 350 кущів конопель та 1,5 кілограма канабісу. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає 500 тисяч гривень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці встановили, що до вирощування конопель причетний 46-річний чоловік. У дачному будинку він облаштував теплиці, оснастив їх спеціальним освітленням, системою вентиляції та обігріву й забезпечив «сприятливі» умови для вирощування наркотичних рослин. Також він займався заготівлею наркосировини – сушив та подрібнював вирощені рослини. Пакети з канабісом були вилучені у нього з автомобіля.

24 березня правоохоронці провели 3 санкціоновані обшуки. В результаті було виявлено та вилучено 351 кущ конопель, півтора кілограма подрібненої рослини, а також лед-лампи, вентиляційне обладнання, фасувальні пакети, насіння елітних сортів конопель, електронні ваги та мобільні телефони. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає 500 тисяч гривень.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України Наркотичні рослини направили на експертне дослідження. Наразі вирішується питання про вручення чоловікові повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині двоє чоловіків та жінка підробляли медичні документи для ухилянтів. А також про те, що поліцейські Нікополя несуть службу на деокупованих територіях Херсонщини.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас