Нікополь До сайту

На Дніпропетровщині чоловік вистрибнув з балкона 9-го поверху

У середу, 22 березня, на Запорізькому шосе у Дніпрі, знайшли труп 28-річного чоловіка. Це сталося близько 22:00. На місце прибула поліція. 

Співмешканка зазначила, що чоловік прийшов додому ввечері п’яним та сказав, що “його все дістало”. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Дніпро.

Реклама

За попередніми даними, він вистрибнув з балкона 9-го поверху. Раніше чоловік неодноразово говорив, що хоче покінчити з життям. Передсмертної записки він не залишив.

На Дніпропетровщині чоловік вистрибнув з балкона 9-го поверху

У пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області Інформатору розповіли, що попередня правова кваліфікація – “самогубство”.

Не ігноруйте депресивні стани ваших близьких. Поговоріть з ними та запропонуйте допомогу спеціаліста. Якщо виникла потреба, звертайтесь за наступними номерами:

Реклама

Нагадаємо про трагедії, пов’язані з самогубством, які сталися не так давно. Так, 30 листопада на Дніпропетровщині чоловік випав з четвертого поверху готелю. 11 грудня на проспекті Поля літній чоловік випав з вікна на 8 поверсі. 28 лютого, на Тополі-3 у Дніпрі чоловік випав з балкона 9-го поверху. 5 березня, на проспекті Поля жінка випала з вікна багатоповерхівки. 11 травня у Дніпрі жінка вистрибнула з 9 поверху. 19 березня, на Дніпропетровщині чоловік стрибнув у воду на Монастирський острів.

Альона Антонова

Реклама