ЖИТТЯ

Війська рф вдарили ракетами по багатоповерхівкам Запоріжжя

Сьогодні, 22 березня, війська рф здійснили ракетний обстріл багатоповерхового будинку в Запоріжжі. На місці працюють пожежники, розбір завалів почнеться після ліквідації загоряння. Про постраждалих інформації поки немає. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Відомо, що в Запоріжжі місцеві жителі чули серію вибухів. Щонайменше, ракети влучили у дві багатоповерхіви. Попередньо, на місто летіли крилаті ракети та модифіковані С-300. Зафіксовані і вибухи на острові Хортиця. Про обстріл офіційно заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак. Він повідомив, що вороги б’ють в Запоріжжі як по Хортиці, так і по житловим будинкам.

Житель Запоріжжя Сергій Лященко заявив, що від влучання майже повністю зруйновано під’їзд дев’ятиповерхівки. Це вже не перша подібна атака росіян у місті. Ворог цілеспрямовано цілить по цивільним. Інформація про жертви наразі невідома.

Місцеві жителі та ЗМІ публікують відеозаписи з місця трагедії. Можна побачити сильну пожежу та роботу рятувальників. Боротьба з вогнем продовжується. В Україні знову оголосили повітряну тривогу, тож небезпека не минула – залишайтеся в укриттях.

Станом на 12:43 повідомлялося по повторні вибухи в Запоріжжі. Інформація про наслідки наразі не уточнюється.

Раніше ми повідомили про те, що захищаючи Україну героїчно загинув 38-річний матрос з Нікополя. Потрапив під ворожий обстріл: під Нікополем загинув 33-річний рятувальник.

Максим Голуб

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас