ЖИТТЯ

За два дні військові рф завдали понад 120 ударів по Запорізькій області

Від атак загарбників впродовж 14 та 15 березня постраждали 24 населені пункти регіону – за дві доби росіяни завдали 126 ударів. Була пошкоджена житлова інфраструктура Василівського та Пологівського районів, а також лінії електропередач у Запорізькому районі.

У Василівському районі є постраждалий внаслідок обстрілу. Про це повідомляє пресслужба обласного управління Нацполіції, передає Інформатор.

Війська рф обстрілюють міста та села з артилерійських установок і реактивних систем залпового вогню, також застосовують авіацію та ворожі дрони.

У Василівському районі під ворожим вогнем вкотре опинилися Малі Щербаки, Кам’янське, Степове. Російські снаряди частково зруйнували домівки місцевих мешканців. У них посічені дахи та фасади, вибиті вікна і двері, пошкоджені прибудинкові території та автівки.

За два дні військові рф завдали понад 120 ударів по Запорізькій області

За два дні військові рф завдали понад 120 ударів по Запорізькій області

Після атаки рашистів до лікарні звернувся 53-річний житель села Кам’янське з осколковим пораненням ноги. Чоловік отримав травму, ховаючись від обстрілу на території свого домоволодіння.

Правоохоронці фіксують наслідки ворожих ударів. За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас