ЖИТТЯ

У Покрові затримали 66-річного чоловіка який ходив у футболці з забороненою комуністичною символікою

У Покрові 66-річний місцевий мешканець пропарадував комуністичний режим. Чоловік знаходився у громадському місці в футболці, на якій зображена заборонена в Україні символіка тоталітарного режиму.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 10 лютого. На місці події правоохоронці встановили, що на одній із вулиць міста поблизу продуктового магазину у місті Покров стоїть чоловік у футболці СРСР. Чоловіка доставили до відділення поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 6 березня правопорушнику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 436-1 Кримінального кодексу України (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 39-річна жінка зробила смертельну ін’єкцію півторарічному сину. Також про те, що на Дніпропетровщині судитимуть 46-річного чоловіка, який чинив насильство над сусідськими хлопчиками.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас