ЖИТТЯ

Нікополь відвідали представники національних і міжнародних ЗМІ

3 березня у Нікополі побували знімальні групи українських телеканалів “Інтер” та “1+1”. Також прибули журналісти турецького інформаційного агентства «Anadolu Agency», щоб показати своїм глядачам наслідки російської агресії у Нікополі.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

У місті продовжують допомагати мешканцям міста. Оперативно усуваються наслідки обстрілів, постраждалим безкоштовно допомагають будівельними матеріалами, щоб швидко можна було закрити вікна або відремонтувати покрівлю. Також проводять ремонти за кошти з бюджету, там де є руйнування покрівель багатоквартирних будинків, та великі руйнування покрівель у приватному секторі, щоб зберегти можливість проживання в цих домівках.

Журналісти побували на місцях ворожих атак, відзняли понівечені будинки та поспілкувалися з нікопольцями, які стали очевидцями обстрілів. Приїжджі кореспонденти часто дивуються, що попри постійні обстріли, місто є чистим та доглянутим. Тож вони поспілкувалися й з комунальниками та відзняли їх роботу.

Раніше ми повідомили про те, що у Запоріжжі кількість загиблих зросла до 10 осіб. Рік тому війська рф захопили ЗАЕС та окупували Енергодар.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас