ЖИТТЯ

Що відбувається в Енергодарі та його околицях розповіли військові

На протилежному березі Дніпра відновилися та посилилися обстріли з районів Водяного та Кам’янки. Це пов’язано з якістю роботи наших військових. Адже за попередні тижні вони скосили чималу кількість вогневих точок та баз дислокації противника. Коротко про обстановку в Енергодарі та його околицях розповіли військові. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Telegram-канал “Непосредственно Gachi”, .

Вчора, приблизно о 15:00, на ЗАЕС військові рф привезли чергову порцію БК. При цьому були присутні особи на дорогих авто представницького класу. Робітників, вояки росії розігнали кудись, щоб не бачили всієї картини.

Персоналу на АЕС не вистачає, беруть бомжів та бродяг з вулиць без освіти та за оголошенням. Окупанти відключили гарячу воду та опалення мирному населенню. Не відомо, що з тими котлами, які раніше окупанти поставили в кожному селі та дворі на березі Енергодару для подачі опалення в житлові будинки.

У підвалах висоток Енергодара продовжує дислокуватися противник. Окупанти живуть у підвалах і на дахах будинків. Посилилися репресії проти мирного населення. Наставили мобільних постів, що штормлять населення вічними перевірками документів та перевіряють на зв’язок зі службами України.

Відновилися та посилилися обстріли з районів Водяного та Кам’янки, раніше часті обстріли проводилися з районів Новодніпровки, Нововодяного та Іванівки. Посилення обстрілів пов’язане з нашою якістю роботи, адже за попередні тижні було відпрацьовано та придушено не малу кількість вогневих точок та баз дислокації противника як заздалегідь до обстрілу так і після нього. Частини з них та наслідки публікували Непосредственно Gachi.

“На тлі того, що час повертати наш Південь, окупанти вирішили грабувати останнє. Гаражі в Енергодарі облапали, забрали що можна було і взялися за дачі в Мічуріна та НСО. Залазять, крадуть та біжать. Нічого нового… Продовжили рити траншеї, бліндажі в районі Енергодару На цьому поки що все, будьте обережні, скоро побачимося, обійняв-підняв кожного”, – йдеться у повідомленні. 

Раніше ми повідомили про те, що вночі армія рф атакувала Нікополь і район вісім разів. В ОК “Південь” повідомили, що сигнали повітряної тривоги можуть лунати частіше.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас