ЖИТТЯ

В Україні вночі зафіксували землетрус

Вночі, 27 лютого, в Україні стався землетрус. Його зафіксували в районі селища Велика Добронь у Закарпатській областіЗа шкалою Ріхтера коливання магнітудою склала 3,3 на глибині 2 кілометри. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна, за даними Головного центру спеціального контролю, землетрус зафіксували о 3:15.

Він не несе загрози для населення, хоч за класифікацією і відноситься до сильно відчутних. Останній землетрус, який відчувався більш ніж у 15 населених пунктах Закарпаття зареєстровано із району міста Іршава, 3 січня 2023 року. Його магнітуда склала 3,8 на глибині 6 кілометрів.

“Землетрус відчувається всередині будівлі багатьма людьми, просто неба — небагатьма. Люди просинаються, але ніхто не лякається. Коливання подібні зі струсом, утвореним тяжко навантаженим автомобілем. Тремтіння вікон, дверей, посуду. Скрипіння підлоги й стін. Починається дрижання меблів. Предмети, які висять, легко розхитуються. В автомобілях, які стоять на місці, поштовх помітний”, – зазначають фахівці.

Раніше ми повідомили про те, чи витримає Запорізька та інші українські АЕС землетруси. Незначні поштовхи зафіксували системи сейсмічного моніторингу Хмельницької та Південноукраїнської АЕС.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас