ЖИТТЯ

У Покрові квартира спалахнула через увімкнуту на ніч електропічку

Доволі часто у своїй практиці медики “швидкої” стикаються з ситуаціями, яким можна було б запобігти. Зокрема, на спецлінію “103” надходять виклики про отруєння продуктами горіння та опіки внаслідок порушень правил пожежної безпеки.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Олега Макіди.

Сьогодні, 24 лютого, близько 1:00, до “швидкої” надійшов виклик про отруєння продуктами горіння яке сталось в одній з п’ятиповерхівок Покрова. Через шість хвилин бригада ЕМД була на місці події.

Вогнеборці з Покрова та Нікополя винесли з палаючої квартири двох людей. Пожежу спричинила увімкнута на ніч електропічка.

Медичної допомоги потребувала 59-річна жінка. Вона перебувала у свідомості, скаржилася на біль в ділянці лобу, обличчя, шиї та правої кисті. Після огляду фельдшер діагностувала термічні опіки тіла І-ІІ ступеню та дихальних шляхів, а також отруєння предметами горіння. Потерпілій відразу почала надаватися екстрена медична допомога: підключена подача кисню, налагоджений внутрішньовенний доступ з інфузією розчинів. Жінку госпіталізували до Центральної міської лікарні.

Раніше ми повідомили про те, що в селі під Нікополем під час пожежі рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки. Детальніше про пожежу читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас