ЖИТТЯ

Без найріднішої людини залишилась дружина та матір: під час артилерійського обстрілу загинув робітник НЗФ

19 лютого під час артилерійського обстрілу на Бахмутському напрямку загинув Сергій Білий. Солдату прикордонної служби було лише 34 роки. Він мав красуню дружину Тетяну, з якою тільки нещодавно взяв шлюб. 

Про це стало відомо з Facebook. Про загибель нікопольця сповістили в групі “Нікополь феросплавний”.

Виявивши стійкість та мужність, вірний військовій присязі, загинув солдат в/ч № 9938, робітник НЗФ Сергій Білий. Він був бригадиром ЦВФБув Чоловіка мобілізували нещодавно, проте на захист України від ворогів став впевнено, вірив в свої сили.

«Сергій був гарною людиною, роботу свою любив. Тут здобував фахові навички, був веселий, легкий в спілкуванні, вмів знайти спільну мову зі всіма, ніколи не конфліктував. У цеху й майбутню дружину зустрів. З Тетяною вони будували плани на життя, вели господарство, обидва працьовиті та цілеспрямовані… Сергій був одним з кращих людей та спеціалістів, яких ми знали. Досі не можемо повірити, що його не стало», – розповідають про нього колеги.

Сергія Вікторовича в цеху на складі готової продукції знали всі, бо починаючи з 2008 року, його життя, як професійне, так і особисте було пов’язане з роботою. Прощання із загиблим відбудеться в суботу, 25 лютого.  

Команда НЗФ висловлює щирі співчуття дружині Тетяні, матері Тетяні, брату Миколаю та всім близьким та друзям загиблого Захисника України.

Раніше ми повідомили про те, що під час бойових дій на Бахмутському напрямку загинув робітник НЗФ. У Нікополі та районі зменшиться тривалість комендантської години.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас