Нікополь До сайту

У Нікополі затримали 27-річного мародера, який обкрадав будинки після обстрілів

У Нікополі затримали мародера. 27-річний чоловік викрадав майно з помешкань, що зазнали руйнувань під час обстрілів.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Реклама

14 лютого чоловіка затримали після викрадення двох пральних машин з приватного будинку. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В ході розслідування правоохоронці встановили, що чоловік причетний до ще 6 фактів крадіжок.

З’ясувалося, що він проникав до приватних будинків та господарчих приміщень, вікна яких після обстрілів були закриті листами OSB та обкрадав їх. Зокрема, викрав газонокосарку, бензопили, відеокамеру, DVD-програвач, електродриль, електричний обігрівач та інше майно на загальну суму майже 24 тисяч гривень. Викрадені речі у правопорушника вилучили та повернули потерпілим. Встановлено, що чоловік вже був раніше судимим за майнові злочини.

21 лютому фігуранту повідомили про підозру за шести злочинами, передбаченими ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині викрили колишніх посадовців, які привласнили бюджетні кошти на придбання електроенергії. Детальніше про подію читайте тут.

Анна Томілова

Реклама