ЖИТТЯ

5 тисяч гривень за повернення автомобіля: на Дніпропетровщині 43-річний чоловік намагався дати хабаря поліцейському

На Дніпропетровщині затримали водя у стані алкогольного сп’яніння. 43-річний чоловік намагався відкупитись від правоохоронців, щоб уникнути адміністративної відповідальності. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

17 лютого близько 21:40 в селі Богданівка Павлоградського районуп правоохоронці зупинили автомобіль «ЗАЗ – Славута». Під час перевірки документів вони виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. В крові 43-річного водія прилад зафіксував 1,23 проміле алкоголю. Транспортний засіб вилучили та помістили на майданчик відділення поліції №1 міста Тернівка.

20 лютого водій автомобіля прийшов до відділення поліції та у службовому кабінеті намагався дати поліцейському хабар у розмірі 5 тисяч гривень за повернення автомобіля. Правоохоронці повідомили чоловіку про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але це його не зупинило. Факт надання неправомірної вигоди службовій особі задокументовано.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння водію поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Найближчим часом чоловіку буде повідомлено про підозру.

Раніше ми повідомили про те, що в селі під Нікополем під час пожежі рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки. Детальніше про подію читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас