ЖИТТЯ

У Покрові надзвичайники врятували з палаючої квартири 59-річну жінку та 60-ічного чоловіка

21 лютого, о 01:38, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Покрові. На вулиці Бориса Джонсона горіла квартира та четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

За викликом одразу були направлені вогнеборі міста Покров та Нікополь у складі трьох чергових відділень. Пожежа виникла всередині однокімнатної квартири розташованої на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Під час проведення розвідки в палаючій квартирі було виявлено двох людей.

Рятувальники винесли з палаючого помешкання жінку 1964 та чоловіка 1963 року народження. Врятованих передано працівникам екстреної медичної допомоги. Жінку госпіталізували до лікувального закладу з попереднім діагнозом – термічні опіки тіла та отруєння продуктами горіння (стан середньої важкості). Чоловік після медичного огляду відмовився від госпіталізації.

Вогнем знищено диван, меблі та внутрішнє оздоблення стін однокімнатної квартири на загальній площі 25 квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 02:20 та ліквідовано о 02:34. До місця виклику залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові на вулиці Бориса Джонсона врятували цуцика з пастки. Детальніше ро подію читайте тут.

У Покрові надзвичайники врятували з палаючої квартири 59-річну жінку та 60-ічного чоловіка

У Покрові надзвичайники врятували з палаючої квартири 59-річну жінку та 60-ічного чоловіка

Жінку госпіталізували

Жінку госпіталізували

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас