ЖИТТЯ

Погода на 21 лютого: у Нікополі у другий половині дня очікується дощ

У Нікополі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ зі снігом вранці змінився дрібним дощем, який у другій половині дня посилиться, але ближче до вечора стихне.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буде південно-західного та західного напрямків, до 10 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +2… +3 °С. Вранці буде +4…  +7 °С. Вдень очікується +8… +7 °С, а ввечері синоптики прогнозують +6… +5 °С.

Схід сонця 20-го лютого можна зустрічати о 6:35, а захід сонця чекатиме о 17:16. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 1977-му: тоді вона була 10,9 градусів тепла. А найхолодніше було у 1929-му — 27,6 градусів.

21 лютого відзначається день пам’яті пророка Захарії Серповидця, великомученика Теодора (Феодора) Стратилата. Якщо вночі прогриміло, можна було розраховувати на багатий урожай, великий приплід у тварин та часті дощі влітку. Наші пращури також підмітили, чим холодніша остання неділя лютого, тим теплішим буде березень.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас