ЖИТТЯ

Ворог подовжив термін підписання фейкових контрактів на ЗАЕС

Українські атомники ЗАЕС відмовляються працювати на росіян. Тому ворог подовжив термін «обов’язкового» підписання фейкових контрактів. 

Про це повідомляє НАЕК «Енергоатом», передає Інформатор.

Працівники Запорізької АЕС, які вже майже рік перебувають під шаленим тиском рашистів, продовжують зберігати вірність Україні та не пристають на ворожі умови. Тому окупанти до 1 квітня подовжили термін «обов’язкового» підписання контрактів із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», афілійованим з “росатомом”.

«У такий спосіб загарбники нібито демонструють черговий «жест доброї волі», насправді ж вони просто розуміють, що чи не весь критично важливий для роботи станції персонал, який залишився в Енергодарі, не погоджується працювати на росію. Тож так зване подовження – це вимушена дія, адже без кваліфікованого персоналу станція не зможе функціонувати», — зазначають в компанії.

Увесь цивілізований світ захоплюється мужністю українських атомників, які стільки місяців поспіль героїчно чинять спротив російським загарбникам, рятуючи людство від ядерної та радіаційної катастрофи.

Українські атомники ЗАЕС відмовляються працювати на росіян. Тому ворог подовжив термін «обов’язкового» підписання фейкових контрактів.

Раніше ми повідомили про те, що у бомбосховищі Запорізької АЕС розмістили понад 600 мобілізованих і курсантів з рф. Чоловіків із тимчасово окупованих територій збираються мобілізувати до армії рф.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас