ЖИТТЯ

У Нікополі та районі внаслідок ворожих обстрілів поранено людей та пошкоджено інфраструктуру

Вдень, 19 лютого вдень війська рф здійснили обстріл зі ствольної артилерії міста Нікополя, сіл Марганецької та Мирівської громади. В результаті ворожої атаки у Марганецькій громаді поранено двох людей. Значних руйнувань зазнали два приватні будинки та господарська споруда.

Пошкоджено дах, стіни, вікна в будівлях, металева огорожа, а також у дворі згорів автомобіль. Про це повідомила пресслужба Нацполіції у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Наслідками обстрілу у Мирівській громаді стали пошкодження 4-х приватних будинків, господарської споруди, трактору та автомобіля. Снарядами та вибуховою хвилею пошкоджено цегляні стіни, вікна та дах. У Нікополі минулося без значних руйнувань, люди також не постраждали.

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

На даний час поліцейські оглядають місця події та фіксують наслідки воєнних злочинів, вчинених окупантами на території Нікопольського району.

Раніше ми повідомили про те, що у бомбосховищі Запорізької АЕС розмістили понад 600 мобілізованих і курсантів з рф. Поліція показала наслідки обстрілу Нікополя і району за 18 лютого.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас