ЖИТТЯ

Ядерний тероризм росії: дві крилаті ракети пролетіли над Південноукраїнською АЕС

Сьогодні, 18 лютого, росія вчергове вчинила акт ядерного тероризму. Дві крилаті ракети пролетіло над Південноукраїнською АЕС.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Енергоатому”.

Сьогодні, 18 лютого 2023 року, під час чергової масованої ракетної атаки рф на Південноукраїнській АЕС о 8:25 та 8:27 зафіксовані прольоти двох ворожих крилатих ракет. Повітряні об’єкти рухалися руслом Південного Бугу в напрямку м. Первомайськ Миколаївської області й пролетіли небезпечно близько до ядерного об’єкту.

Загроза поцілити в реактор з можливими наслідками ядерною катастрофою – знову була високою. Це черговий акт ядерного терроризму рф, що загрожує безпеці всього світу.

“Вкотре звертаємося до МАГАТЕ з вимогою вжити всіх можливих заходів для припинення ядерного терроризму рф, виводу військових формувань росії з території Запорізької станції та встановлення демілітаризованої зони навколо неї, а також безпольотної – над усіма атомними об’єктами України.”. -написали у “Енергоатомі”.

Раніше ми повідомили про те, що з російського полону повернувся перший заступник міського голови Енергодару. Скільки часу чоловік провів у полоні читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас