ЖИТТЯ

У Запорізькій області окупанти тримають у полоні близько 200 цивільних

Загарбники все частіше знімають відео про начебто “депортацію” проукраїнськи налаштованих мешканців Запорізької області, в тому числі й енергодарців. Відомо, що за останні кілька місяців тільки одиниці з тих людей, яких на камеру начебто «відпустили» на підконтрольну Україні територію, справді дійшли до першого українського блокпоста та опинились в безпеці.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення мера Енергодару Дмитра Орлова.

За останньою інформацією, як тільки вимикається камера та відео вже відзнято, загарбники забирають «депортованих» на яму, яка знаходиться між Василівкою та Камянським. На даний час там утримуються вже близько 200 цивільних полонених. Частина з них знаходитися в неволі цілодобово. Частину людей змушують рити окопи та виконувати інші роботи на вимоги окупантів.

З’явилась інформація що загарбники практикують нелюдські розваги. Час від часу вони обирають жертв, начебто «відпускають» людей, а потім влаштовують полювання на беззахисних та беззбройних полонених.

“Хочу звернутися безпосередньо до окупантів, адже знаю, що вони уважно моніторять наші канали. У 21 сторіччі злочини проти людства не можуть залишитися таємними. За всі ваші катівні, утримання людей в неволі та жорстокість у поводженні з полоненими вам неминуче доведеться нести відповідальність. І чи відомо так званій «военно-гражданской администрации Запорожской области», що коять військові рф з депортованими цивільними людьми? Чи готові вони поділити за це відповідальність?”, – пише Дмитро Орлов.

Раніше ми повідомили про те, що у Кривому розі 55-річний чоловік гуляв вулицями з прапором СРСР. Детальніше про подію читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас