ВЛАДА

У Покровській громаді з’явиться спеціаліст з безпеки

У Покровській територіальній громаді Нікопольського району з’явиться спеціаліст з безпеки. В його обов’язки буде входити контроль за правопорядком і безпекою учасників освітнього процесу. Спеціаліст працюватиме у тісній взаємодії із працівниками поліції та надзвичайниками.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя.

Меморандум про співпрацю та партнерство було підписано сьогодні, 14 лютого, в рамках спільного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі». Учасники зустрічі обговорили створення безпечного дитячого середовища на території Покровської громади та запровадження посади фахівця з безпеки в освітніх закладах району.

Сама зустріч відбулась за участі заступника начальника ювенальної поліції Нікопольського РУП, виконуючої обов’язки голови Покровської сільської ради та заступника начальника управління Нікопольського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Раніше ми повідомили про те, що у ЦНАПі Нікополя можна вступити до «Гвардії Наступу». В Пункти незламності Нікополя, Марганця і району передали станції Starlink.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас