ЖИТТЯ

Пологи вдома та допомога постраждалим від ворожих обстрілів: як “швидка” Марганця працює під ворожим вогнем

Екстрена медична допомога Марганця кожен день працює в складних умовах. Майже кожного дня місто знаходиться під обстрілом. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Радія Шевченко.

День 9 лютого видався насиченим на різноманітні екстрені та критичні виклики у Марганці. Ранок почався з позалікарняних пологів на дому. Бригада отримала виклик в 09:10 та  негайно виїхала. Вдома були прийняті пологи, народилась здорова дівчинка. Була надана необхідна медична допомога матері та новонародженій, жінка та дитина у задовільному стані доправлені до пологового відділення міської лікарні. Пізніше, о 11:00 почався обстріл міста.

Під час обстрілів росіяни поранили 4 людини. Поранені три жінки та одна дитина – 12-річна дівчинка, дві з них були доставлені до лікарні небайдужими людьми ще до приїзду “швидкої”. Бригади були негайно задіяні для надання медичної допомоги пораненим.  Після надання медичної допомоги в Марганецькій ЦМЛ поранена дівчинка доправлена для подальшого лікування до лікарні в Дніпро.

“Росіяни «воюють» з мирним містом, з його цивільним населенням. Свої невдачі на фронті вони компенсують обстрілами жінок та дітей” – йдеться в повідомлені.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі лікарі рятують життя 35-річному чоловіку з кулею у мозку. Детальніше – тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас