ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині затримали групу шахраїв, що торгували неіснуючими електронними цигарками

За підозрою у шахрайствах на продажі тютюнових виробів поліцейські Дніпропетровщини встановили групу шахраїв. Наразі доведена причетність затриманих до 12 епізодів. Також вони перевіряються на рахунок скоєння аналогічних злочинів та встановлюється сума завданих збитків.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області.

Фігуранти розміщували оголошення про продаж електронних цигарок та іншої тютюнової продукції в мережі Інтернет, у месенджерах та соцмережах. Після отримання передоплати або повної сплати за товар, блокували номери телефонів та обривали всі зв’язки з покупцями.

8 лютого за місцями мешкання зловмисників у Дніпрі та Першотравенську відбулися 12 обшуків. Поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, банківські та сім-картки. Все вилучене направлене на експертизу.

Торгували неіснуючими електронними цигарками

Торгували неіснуючими електронними цигарками

Трьом особам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

Раніше ми повідомили про те, що у Кривому Розі мати зарізала рідного сина. На Дніпропетровщині 44-чоловік загинув, коли завантажував сміття.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас